Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie is het toepassen van Voetreflexologie tijdens de zwangerschap. Een zwangerschapsreflexologie behandeling doet je op allerlei manieren goed. Het helpt  onder andere de rollercoaster aan hormonen die door je lijf gieren in bedwang te houden. Ook kan het lichamelijke zwangerschapsongemakken verlichten of zelfs laten verdwijnen.
Door zwangerschapsreflexologie toe te passen kun je de klachten verlichten of mogelijk helemaal wegnemen. De doorbloeding wordt gestimuleerd en het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt aangezwengeld.  Hierdoor kan het blokkades in je lichaam opheffen.
Tevens is het een fijne manier om te relaxen als je zwanger bent.

Voetreflexmassage tijdens je zwangerschap

Zwangerschapsreflexologie biedt je een moment van rust en ontspanning. Maar wat dacht je van verlichting bij:

- Blaasontsteking 
- Gespannenheid voor de bevalling
- Licht verhoogde bloeddruk
- Maagzuur
- Misselijkheid
- Obstipatie
- Vocht vasthouden
- Pijn in het bekken
- Rugpijn
- Slapeloosheid
- Stemmingswisselingen
- Vermoeidheid

zwangerschapsreflexologie

De voordelen van voetreflexologie tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam voortdurend en dit kost veel energie.
Je kunt dit merken doordat je vaak moe en gespannen bent. Als je dan ook nog eens misselijk bent of bijvoorbeeld een hoge bloeddruk krijgt, dan geniet je minder van je zwangerschap dan je zou willen. Terwijl dit een voor jou bijzondere periode is. Voetreflexologie tijdens zwangerschap is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren. Tevens om eventuele klachten – lichamelijk én geestelijk – te verlichten. Het is ook een goede voorbereiding op de bevalling. Jij en je baby kunnen zich diep ontspannen tijdens de behandelingen waardoor wordt het contact tussen jullie geoptimaliseerd. 

Kortom, voetreflexologie tijdens de zwangerschap is een fijne en veilige manier om te ontspannen. Daarnaast creëert het rust en zorgt dat je in balans blijft. Hierdoor voelen jij en je ongeboren kindje zich lekkerder en draagt het bij aan je lichamelijke en emotionele evenwicht. Zodat je volop kunt genieten van het zwanger zijn en je aanstaande moederschap.

Voetreflexbehandelingen zijn een goede aanvulling maar vervangen nooit de behandelingen van een verloskundige of gynaecoloog.


Praktijk voor Voetreflexologie
Hermi Wennink
Schubertlaan 28
2151 GB Nieuw-Vennep

06-30049332 
info@hands2happiness.nl

Aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. en bij R.B.C.Z.