Transformatie – metamorfosemassage

Een metamorfosemassage draagt bij aan de levenskracht en innerlijke intelligentie. Het is een behandeling die ons helpt te worden zoals we in wezen zijn. Het gaat om een metamorfose, om transformatie. Transformatie is een verandering die blijvend is.

Voor wie is de metamorfosemassage:
– als je hormonale klachten hebt
– last hebt van spanningen
– slapeloosheid
– degene die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren
– als je op een kruispunt staat in je leven
– indien je emotionele problemen voor je kiezen hebt gehad
– degene die aanlopen tegen moeilijkheden rondom ziekte, rouwproces, echtscheiding

Ervaringen na de behandeling:
– meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht
– vertrouwen in het leven, welbevinden is vergroot
– ontspannen, verbetering gezondheid, vol energie of juist moe

Kijk voor meer informatie op http://metamorfosemassage.nl/

vlinder-metamorfose-transformatie

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft   en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

Veel mensen hebben – net als de rups – kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.

Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Metamorfose massage wil daarbij een hulpmiddel zijn.

Een liefdevolle aanraking – zonder oordeel en zonder verwachtingen – langs de reflexzones van de wervelkolom kan je in contact brengen met de mogelijkheden die in je aanwezig zijn.